Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
21 Aug 2016 | 10028 vizualizari
Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Foarte buni au iesit, parca mai buni decat prin metoda clasica.

Ingrediente

  • 9 ardei
  • 500g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 100g orez
  • 400g rosii in sos tomat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu Cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 2 linguri pasta tomate si se mai caleste 5 minute.

Se condimenteaza cu vegeta, piper si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pun trei linguri ulei si rosiile fara sosul lor si se presara vegeta si piper.

Se pun ardeii umpluti in vas cu capacul in sus. Eu am pus unul invers ca nu stateau.

Se toarna sucul de la rosii si cele doua linguri de pasta de tomate amestecate cu apa in asa fel ca sa fie la nivel.

Se mai presara putina vegeta.

Se pune capacul si se seteaza la "high" pentru 4 ore.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Retete similare

Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot

Postat de Ksenya

Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot

Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite. Saram si piperam. Setam aparatul pe functia high. Adaugam 2 linguri ulei in vasul...

Citeste continuarea

Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt. Ciupercile le scurgem de zeama, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2016, 15:16
Ai umblat la cioroi
la 21.08.2016, 15:37
Un pic ))
la 21.08.2016, 15:40
Si eu as umbla cioroiul Motanului . Sa-mi iau ceva ardei umpluti Tocmai am sosit acasa , lipsesc de ieri , dusa pe la nunta . mancare , ioc )
la 21.08.2016, 15:47
Cam buni!
la 21.08.2016, 16:19

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking