Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
21 Aug 2016 | 10449 vizualizari
Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Foarte buni au iesit, parca mai buni decat prin metoda clasica.

Ingrediente

  • 9 ardei
  • 500g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 100g orez
  • 400g rosii in sos tomat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu Cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 2 linguri pasta tomate si se mai caleste 5 minute.

Se condimenteaza cu vegeta, piper si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pun trei linguri ulei si rosiile fara sosul lor si se presara vegeta si piper.

Se pun ardeii umpluti in vas cu capacul in sus. Eu am pus unul invers ca nu stateau.

Se toarna sucul de la rosii si cele doua linguri de pasta de tomate amestecate cu apa in asa fel ca sa fie la nivel.

Se mai presara putina vegeta.

Se pune capacul si se seteaza la "high" pentru 4 ore.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de miha

Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa: Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow...

Citeste continuarea

Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Jambon impanat, gatit la slow cooker Crock-Pot

Cum sta treaba, am fost sa cumpar ceva si mi-am picat ochii pe bucatica asta de jambon pe care am pregatit-o. Am ochit-o la fix pentru ca imi trebuia o bucatica de ceva ''ca`carnea'' care sa intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2016, 15:16
Ai umblat la cioroi
la 21.08.2016, 15:37
Un pic ))
la 21.08.2016, 15:40
Si eu as umbla cioroiul Motanului . Sa-mi iau ceva ardei umpluti Tocmai am sosit acasa , lipsesc de ieri , dusa pe la nunta . mancare , ioc )
la 21.08.2016, 15:47
Cam buni!
la 21.08.2016, 16:19

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking