Aripi de pisica de mare cu sos de macris

Postat de lili2010 in Peste
6 Mar 2011 | 12347 vizualizari

Pisica de mare este un sortiment de peste a carui carne este alba si foarte gustoasa. Pisica de mare poate fi gatita la fel cum procedam cu oricare alt peste. De fapt,se mananca doar aripile,care nu au oase,doar niste cartilaje dispuse in forma de evantai care se elimina cu usurinta. Carnea este fina si fara grasime,dar trebuie asociata cu un sos .

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 06.03.2011, 16:31
nu am curaj sa manac pisica de mare,dar arata foarte bine
la 06.03.2011, 16:43
ma abtin ... si cand ma gandesc ca o pisica din aceasta l-a intepat si pe ,,HUNT SHARCK "... pe care-l admiram din tot sufletul
la 06.03.2011, 16:55
eu am vazut numai aripi de pisica si mi-a luat-o imaginatia razna n-am incercat niciodata,dar arata bine
la 06.03.2011, 21:46
interesant
la 06.03.2011, 21:52
Interesant,nu am mancat niciodata dar nu spun ca nu as incerca.Oricum am pus la favorite reteta ta ,imi place
la 06.03.2011, 22:17
Auzi,dar sa nu razi de mine,da?
Care ssunt aripile in poze ca nu am vazut niciodata si nici nu-mi dau seama...
Doar nu alea verzi,nu?
Pisica de mare e verde????
Ce proasta is gramada..
la 07.03.2011, 10:57
la 07.03.2011, 14:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking