Aripi de pui cu varza calita

Postat de violeta30 in Pui
26 Ian 2015 | 4690 vizualizari
Aripi de pui cu varza calita

Ingrediente

  • 4 aripi de pui
  • 2 verze murate potrivite sau una mai mare
  • ulei
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • sare
  • marar
  • cimbru
  • piper
  • 2 cani de apa

Mod de preparare

Punem aripioarele intr-un vas cu ulei (4-5 linguri de ulei) la prajit, pe ambele parti, dar acoperite cu capac. Cand s-au prajit adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba putin.

Intre timp tocam varza marunt si o clatim in cateva ape pentru a reduce acreala si sarea. Scurgem bine varza de apa si o stoarcem bine in maini pana nu mai ramane zeama si adaugam peste aripioarele de pui. Punem capacul si lasam la fiert. Scoatem aripioarele de pui pe o farfurie (pentru a nu se fierbe prea mult) si adaugam rosiile si sucul de rosii peste varza. Lasam sa fiarba bine varza, daca mai e nevoie mai adaugam apa. Cand s-a fiert bine varza, adaugam cimbru, marar, piper dupa gust si punem din nou aripioarele in vas. Dam vasul vreo 15-20 minute la cuptor.

Servim cu mamaliguta si cu pofta :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana taraneasca de pui

Postat de eumimi

Tocana taraneasca de pui

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin. In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute....

Citeste continuarea

Nuggets de pui

Postat de Zamfira

Nuggets de pui

Porționăm pieptul de pui în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Amestecăm chipsurile maruntite, parmezanul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2015, 21:30
la 27.01.2015, 08:42
la 27.01.2015, 12:16
Bune!
la 28.01.2015, 09:55
foarte bun

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking