Ingrediente
- o caserola aripioare pui
- piper boabe
- o caciulie de usturoi
- foi de dafin
- 3-4 linguri miere
- sare
- ulei
- tarhon
- 400 gr ulei
Mod de preparare
Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.
Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.
Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )
Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.
Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.
Sursa
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|