Aripioare crocante, marinate

Postat de gaby_d in Pui
18 Aug 2010 | 8296 vizualizari
Aripioare crocante,  marinate

Astazi a postat Anisoara reteta ei de aripioare si cum nu aveam idee ce sa gatesc, am executat-o. Multumesc mult Anisoara

Ingrediente

  • o caserola aripioare pui
  • piper boabe
  • o caciulie de usturoi
  • foi de dafin
  • 3-4 linguri miere
  • sare
  • ulei
  • tarhon
  • 400 gr ulei

Mod de preparare

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.

Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.

Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )

Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.

Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.

 

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut

Postat de Satisfyyourcravings

Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut

Se amesteca laptele cu paprika, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper si pudra de usturoi si se toarna peste aripioarele curatate. Se lasa la marinat minim 2 ore.  Se...

Citeste continuarea

Aripioare crocante marinate, cu sos

Postat de anisoara

Aripioare crocante  marinate, cu sos

Aripile se parlesc la aragaz si se curata de tot perisorul ramas. Se spala bine in apa rece si se taie cu cutitul in bucati mai mici.  Prepararea marinadei: Intr-un vas se fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2010, 15:36
O ho,hoda cum aratavin la masacu tot cu furculite
la 18.08.2010, 16:23
Da' ce rapida esti! Bubulina, gospodina!
la 18.08.2010, 17:40
la 18.08.2010, 18:18
chiar....ce rapida ai fost, gaby.... arunca si la mine cateva, te rooog mumos....
la 18.08.2010, 18:47
Vai ce bine arata as manca o tona mi-ai facut mare pofta cu ele, nu am facut de ceva vreme

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking