Aripioare cu cartofi, smantana si marar

Postat de Dea_Dea in Pui
12 Iun 2013 | 3603 vizualizari
Aripioare cu cartofi, smantana si marar

Bun de tot! :) Ca tot stateam sa ma gandesc ce sa fac , am dat peste aripioare si le-am executat :D

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • curry
  • 50 ml angelli cherry
  • 150 ml apa
  • 8 -10 cartofi mici
  • 4 linguri de smantana
  • marar

Mod de preparare

Aripioarele se curata si se spala.

Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.

Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor 10 min  sa se rumeneasca, apoi se scot iarasi se se intorc si se mai lasa 10 min la cuptor sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Cartofii se curata si se pun la fiert.

Dupa ce sunt fierti se scot pe farfurie , se taie in doua , se pune smantana si marar.

 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar

Postat de andaoana

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar

Pornim cuptorul pentru ca tot ce pregatim aici in afara de sos facem la cuptor. Ne mai trebuie doua tavi una pentru aripioare si una pentru cartofi . Aripioarele le spalam si curatam. Le...

Citeste continuarea

Aripi crocante de pui

Postat de Dya

Aripi  crocante de pui

Batem ouale spuma impreuna cu condimentele. Trecem aripile prin faina, apoi prin ouale batute si la final prim amestecul de pesmet si susan. Le punem la prajit, la foc mic, pentru a se patrunde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2013, 09:26
la 12.06.2013, 09:31
te-ai apucat de gatit in dimineata buna?
la 12.06.2013, 09:32
dar ce fata harnica ....
la 12.06.2013, 09:35
Trimiti si la mine o portie pentru pranz?Stam asa de aproape incat n-au timp sa se raceasca
la 12.06.2013, 09:43
foarte bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking