Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită

Postat de ionix in Pui
6 Dec 2010 | 9462 vizualizari

o să-mi spuneţi că nu-i nicio treabă interesantă... eh, e un mic secret pe care l-am văzut într-o emisiune pe Euforia...

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 06.12.2010, 12:34
ce bine ca sunt prima iar aripioarele astea sunt bestial de bune
la 06.12.2010, 13:29
crocante si bune
la 06.12.2010, 13:31
Ce bune sunt! Mie de la pui aripioarele imi plac cel mai mult.
la 06.12.2010, 13:51
la 06.12.2010, 13:55
ioi ce misto sunt
la 06.12.2010, 16:00
la 06.12.2010, 17:00
vreau si eu vreo doua aripioare crocantoase
la 06.12.2010, 17:52
Super idee...multumim Ionix!
la 06.12.2010, 17:55
as rontai si eu
la 06.12.2010, 18:38
fetelor, vă mulţumesc frumos şi vă trec pe lista de aşteptare... aripile astea sunt foarte vechi
la 06.12.2010, 18:45
Yammy, si mie imi plac, dar cel mai mult la gratar!!!!!!
la 06.12.2010, 18:45
Ionixule,imi dai si mie o aripioara?
la 06.12.2010, 18:47
Diva... şi mie la fel sunt favoritele mele
la 06.12.2010, 18:47
Diaaaaaaaaaaaaa... îţi dau toate aripioarele din lume... te pupăcesc şi te îmbrăţişez
la 06.12.2010, 19:03
Stiam eu ca tu ma iubesti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking