Ingrediente
- cca 700 g aripioare
- 3 ardei capia mai mari
- 3 cepe de apa mari
- 3 rosii mari
- 1-2 lingurite dulceata de ardei iute
- sare
Mod de preparare
Mai intai spalam si uscam cu un servet aripoiarele, apoi le punem la rumenit in tigaia wok. cat timp se rumenesc aripioarele taiem ardeiul, ceapa si rosiile, le taiem mai grosolane asa, adica cum ne vine.....Cand aripioarele sunt rumenite pe ambele parti le scoatem pe o farfurie si in tigaia unde le-am rumenit punem ardeiul si ceapa si le calim, adaugam dulceata d eardei iute si rosiile, lasam cca 15 min si apoi transferam totul intr-un vas de ceramica, peste legume asezam aripoiarele si le dam la cuptor, cu focul mic cca 1 si 1/2 ore. Apoi servim fie cu cartofi prajiti fie cu un piure, fiecare cum prefera....musai ceva acreala sa stinga iuteala.....:))))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu legume picante, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|