Aripioare cu sos de lamaie
Postat de miha in Pui 8 Oct 2009 | 6116 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 08.10.2009, 16:48
la 08.10.2009, 16:59
a venit sotul meu acasa si tocmai ma uitam sa vad ce ai postat si a zis... ah, asta gatesti maine, nuuuuuu? bun bun
la 08.10.2009, 20:06
da, da, bun, bun cred ca e!
la 08.10.2009, 23:57
daaa...bun bun...
la 14.10.2009, 15:49
Eu m-am invatat sa dau la o parte pielita de la aripioare, pulpe, etc. 90% din grasimea puiului/curcanului se afla in pielita.
Plus - daca faceai aripioarele la gratar, cred ca era si mai gustos - dupa preferintele mele.
Misto reteta, oricum.
la 14.10.2009, 19:18
Multumesc Cristi! Sincer, m-am gandit candva la ceea ce ai spus, dar probabil pentru ca nu stiu cum se face mi-a iesit intotdeauna prea uscata. Or asta e prea mult pentru dantura noastra de hodorogi si cea a copiilor fara dinti. Si avand in vedere ca nu gatesc "agresiv" pt organism si nu mai avem alte obiceiuri proaste in afara de ciocolata ....
la 14.10.2009, 19:39
Da, trebuie sa o marinezi un pic inainte si sa o tii un pic pe grill/gratar si atunci nu iese uscata de loc. Din contra - eu uram inainte pieptul de pui, iar in restaurantele din tara mereu am dat peste nenorociri.
Acum insa am invatat singur sa-mi prepar un piept de pui fabulos la gratar, marinat in ulei de masline, usturoi, soia. Realmente gustos, fraged si suculent.
Valabil si ptr pulpele de pui.
COMENTEAZA