Aripioare de pui crocante facute in bere

Postat de Sylvia in Pui
26 Oct 2010 | 21356 vizualizari

Pentru cei care nu au experimentat inca fripturile facute in bere poate suna putin ciudat dar cei care le-au testat deja stiu despre ce vorbesc….ies extrem de aromate, gustul de alcool si bere dispare dar carnea ramane frageda. De data asta am facut aripioare de pui in vasul roman, am avut comanda sa le fac crocante…asa le-am si facut daca vreti puteti sa intrerupeti focul cat sunt inca fragede si zemoase.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 26.10.2010, 21:35
cred ca sunt tare bune. trebuie sa incerc si eu sa le fac in bere.
la 26.10.2010, 21:35
bun in bere...intr-adevar 5f
la 26.10.2010, 22:02
Vreau si eu o aripioara,ca arata tare bine
la 26.10.2010, 22:35
m-ai convins, neapart maine incerc, arata , de nu se poate !
la 27.10.2010, 11:53
Teo sunt curioasa sa imi spui daca ti-au placut
la 27.10.2010, 11:53
Laly te servesc cu drag
la 27.10.2010, 11:54
Lacrimioara, Postavaru, Kamy va multumesc de laude
la 27.10.2010, 18:05
am facut si eu iepure in bere,am furat de la tine ideea
la 28.10.2010, 00:37

gata ma asez la masa...ma primesti
la 28.10.2010, 15:45
Ela abia astept sa vad cum ti-a iesit
la 28.10.2010, 15:45
Adina cu mare drag
la 01.11.2010, 09:40
ARATA MINUNAT! si eu am facut in bere si sunt delicioase! pe mine m-a invatat soacra mea ca eu faceam numai in vin!5f

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking