Aripioare de pui crocante facute in bere

Postat de Sylvia in Pui
26 Oct 2010 | 21337 vizualizari
Aripioare de pui crocante facute in bere

Pentru cei care nu au experimentat inca fripturile facute in bere poate suna putin ciudat dar cei care le-au testat deja stiu despre ce vorbesc….ies extrem de aromate, gustul de alcool si bere dispare dar carnea ramane frageda. De data asta am facut aripioare de pui in vasul roman, am avut comanda sa le fac crocante…asa le-am si facut daca vreti puteti sa intrerupeti focul cat sunt inca fragede si zemoase.

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 3 portii de
  • 600 grame de aripioare de pui,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper proaspat macinat ,
  • ierburi aromate ( eu am pus un amestec facut de mine din maghiran, salvie, cimbru si marar uscat ….bestial la pui in gasesc eu )
  • putina boia
  • 200 ml de bere.

Mod de preparare

Preparare : lasam aripioarele spalate bine si sterse in prealabil la macerat in amestecul de condimente si ulei de masline pentru macar o ora. Le aranjam apoi frumos in vasul roman si  turnam berea peste ele.

Lasam vasul acoperit cu capac timp de 30 de minute la temperatura de 220-230 grade si apoi lasam faca capac la aceasi temparatura inca 10-15 minute in functie de cat de crocante de dorim.

Le-am servit cu garnitura de orez si cu o salata aromata, puteti sa le serviti cu orice garnitura sunt delicioase oricum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui crocante facute in bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

Postat de katty

Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul. Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie...

Citeste continuarea

Pui marinat

Postat de eumimi

Pui marinat

Carnea de pui o spalam si o crestam (optional). Intr-un bol amestecam uleiul cu zeama de lamaie si cu condimentele. Dam fiecare bucata de pui prin marinada, o asezam in vasul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2010, 17:16
Si pentru cei care nu mananca fructe de mare
la 26.10.2010, 17:18
prima vreauuuuuuuuuuuu si uite ce las in schimb
la 26.10.2010, 17:19
Nadina merci te servesc cu mare drag ca imi esti f draga
la 26.10.2010, 17:43
Eiii...daaa...o aripioara servesc si eu.
la 26.10.2010, 17:48
o,da...am facut si eu si sunt super bune!asa ca vreau!!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking