Ingrediente
- 1 kg aripioare de pui
- 100 de ml ketchup
- 1 lingura de boia de ardei dulce
- 1 lingura paprika afumata
- 1 lingura de usturoi pudra
- sare si piper
- 1 lingura de ulei
- 100 ml apa
Mod de preparare
Aripioarele de pui se curata, se spala si se sterg cu prosoape de bucatarie absorbante.
Se amesteca impreuna cu ketchup-ul, uleiul, boiaua dulce, paprika afumata, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Aripioarele se introduc in recipientul Slow Cooker Crock Pot, se adauga apa si se seteaza pe Low si se lasa 3 ore.
Se scot din vas, se pun in tava, si se rumenesc la cuptor cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu sos sweet chili, tzatziki sau cu sosul preferat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|