Ingrediente
- 1 kg aripioare de pui
- 1 lingurita ghimbir pudra
- 100 ml sos soia
- 50 ml ulei de masline
- 1 lingura zahar
- 4 catei usturoi
- piper
- boia de ardei iute
- 1 lingura busuioc uscat
- 100 ml vin alb
Mod de preparare
Intr-un bol, adaugam sosul de soia, uleiul de masline, ghimbirul, usturoiul trecut prin presa, zaharul,piperul, boia de ardei dupa gust, busuiocul, vinul si amestecam bine.
Trecem fiecare aripioara prin marinada si asezam intr-un bol, turnam marinada ramasa peste ele, acoperim cu folie alimentaara si dam la rece 1 ora.(eu am lasat peste noapte)
Scoatem carnea din marinada si asezam aripioarele pe gratarul incins bine, lasam sa se rumeneasca, pe ambele parti, avem grija sa nu le ardem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|