Ingrediente
- 1 kg aripioare
- 100 g maioneza
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare
Mai intai pregatim aripioarele ( eu le-am taiat si varfurile), le spalam si le dam deoparte.
Maioneza o diluam cu 1 lingura de apa si o punem intr-un bol. Adaugam aripioarele si le amestecam bine sau le ungem pe fiecare cu maioneza. Eu am folosit maioneza cumparata. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam aripioarele.
Presaram sare, piper si ardei boia si dam aripioarele la cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, in partea de sus a cuptorului . Din cand in cand le intoarcem sa se rumeneasca frumos. Se pot servi cu diverse garnituri: cu cartofi, legume cu salate sau sosuri sau chiar cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|