Ingrediente
- 14 aripioare ( cca un chilogram si jumătate )
- 1 lingurița piper negru măcinat
- 1 lingura chili
- 1 lingura usturoi pudra
- 1 lingura sare
- 2 linguri miere
- 3 linguri suc de mere
- 1 lingurița Eros Pista ( ardei iute tocat )
- 3 linguri de bulion
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Aripioarele se curată si li se taie vârfurile ,fiecare aripioară se taie in doua . Se prepara sosul ( piper , chili , praful de usturoi , sarea , mierea , sucul de mere , bulionul ardeiul iute tocat ) intr-un castron apoi se dau aripioarele prin sosul obținut si se lasă la rece peste noapte . Apoi se prăjesc intr-o tigaie cu ulei încins .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|