Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si cu ciuperci

Postat de Sidy in Pui
7 Mar 2013 | 4560 vizualizari

Chiar am folosit aripioare, desi in poze se vad mai mult pulpele. Dar puteti folosi orice carne de pui, de la pulpe pana la pui intreg, pe care-l portionati. Toata lumea este incantata de niste aripioare crocante, servite ca o simpla gustare sau la o masa intre prieteni.Picante, dulci, sarate, crocante, lipicioase, gratinate sau prajite, aripile de pui pot fi preparate in numeroase feluri,dar mie...tot mai mult imi plac pulpele .Si asa cu lamaie si sos de usturoi au iesit grozave....Serviti !

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 07.03.2013, 12:12
Foarte bune aripioarele tale, draga Sidy.
la 07.03.2013, 18:22
delicios!
la 08.03.2013, 20:35
Mmm bunatate!
la 26.07.2013, 16:06
la 20.08.2013, 07:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking