Armonia di gorgonzola

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
7 Mar 2012 | 3048 vizualizari
Armonia di gorgonzola

O reteta cu gorgonzola gustoasa

Ingrediente

  • 0,5 l lapte

  • 120 g faina alba

  • 100 g unt

  • 4 oua

  • 200 gr gorgonzola Igor piccante

  • 200 gr gorgonzola Igor dulce

  • 500 g orez

  • Cimbru, foi de dafin, salvie

  • 2 pere

  • 1 l vin

  • 300 g zahar

      

Mod de preparare

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.

 Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foile de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola dolce IGOR topita.

 Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie.

 Se serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o “briosa” de orez si cateva felii de pere.

Reteta de ANDREA FERRARI / advertorial produse marca Igor

Daca ti-a placut reteta noastra "Armonia di gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua vopsite

Postat de gurita_ta2005

Oua vopsite

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc foarte foarte bine ouale,se pun intr-o cratita acoperite cu apa si se pun la fiert pentru cateva minute. Se scurg de apa cu atentie sa nu se...

Citeste continuarea

Omleta cu salata verde

Postat de caroline

Omleta cu salata verde

Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita.  Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2012, 22:39
auzi??? tu ai de gand sa ne indopi toata noaptea cu gorgonzola????
la 07.03.2012, 22:41
da' cin' te pune eluco sa mananci?)
la 07.03.2012, 22:43
ai mess-ul deschis Gaby??
la 07.03.2012, 22:47
ei si tu mai Gabi....cum sa-l refuz pe Gusti??))
la 07.03.2012, 22:51
m-a luat o foame....si de cate ori deschid pagina de bucataras dau de imaginile alea cu pizza de pe mijlocul paginii....

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking