Baba ghanoush

Postat de Oana in Salate
11 Ian 2010 | 12996 vizualizari

Sunteti pregatiti pentru un festin arabesc?? Noi am fost ieri, la pranz, alaturi de nasii nostri si niste prieteni dragi. Ne-am lins efectiv pe degete! :)

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 21.01.2010, 00:49
moaaama, cum de nu am vazut reteta asta!! sigur o fac! dupa ingrediente cred ca o sa-mi placa! seamana cu una de dip pe care am facut-o si eu... dar sos rodie si alte nebunii nu am adaugat. O sa incerc
la 21.01.2010, 13:19
Mmm, delicioasa, intr-adevar Are un gust tare bun cu cateva picaturi de suc de rodie
la 07.10.2010, 23:17
picaturiile de rodie ar fii si optiunea mea Oana. Foarte buna reteta. Multumes!
la 11.12.2010, 00:56
Foarte aromata si frumos prezentata de la lumea araba
La restaurantele cu profil arab se serveste ca aperitiv alaturi de hummus, fool, tabouleh,fatoush,pateuri cu branza,masline umplute cu ardei iute,shankalish,mutabal,labaneh cu nuci, etc...
Felicitari
la 11.12.2010, 15:20
Multumesc
la 19.01.2011, 12:36
de cand am zis ca o sa fac si eu reteta asta n-am mai apucat, am vazut ca pasta de susan se gaseste in auchan pe galerie este un magazin micut, si se gaseste de toate, sos de soya, taitei din orez etc
la 08.05.2011, 13:01
la 08.06.2011, 18:22
Ce salata frumoasa ai facut

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking