Postat de Oana in Salate 11 Ian 2010 | 12996 vizualizari
Sunteti pregatiti pentru un festin arabesc?? Noi am fost ieri, la pranz, alaturi de nasii nostri si niste prieteni dragi. Ne-am lins efectiv pe degete! :)
la 21.01.2010, 00:49 moaaama, cum de nu am vazut reteta asta!! sigur o fac! dupa ingrediente cred ca o sa-mi placa! seamana cu una de dip pe care am facut-o si eu... dar sos rodie si alte nebunii nu am adaugat. O sa incerc
la 21.01.2010, 13:19 Mmm, delicioasa, intr-adevar Are un gust tare bun cu cateva picaturi de suc de rodie
la 07.10.2010, 23:17 picaturiile de rodie ar fii si optiunea mea Oana. Foarte buna reteta. Multumes!
la 11.12.2010, 00:56 Foarte aromata si frumos prezentata de la lumea araba
La restaurantele cu profil arab se serveste ca aperitiv alaturi de hummus, fool, tabouleh,fatoush,pateuri cu branza,masline umplute cu ardei iute,shankalish,mutabal,labaneh cu nuci, etc...
Felicitari
la 11.12.2010, 15:20 Multumesc
la 19.01.2011, 12:36 de cand am zis ca o sa fac si eu reteta asta n-am mai apucat, am vazut ca pasta de susan se gaseste in auchan pe galerie este un magazin micut, si se gaseste de toate, sos de soya, taitei din orez etc