Ingrediente
- Aveti nevoie de:
- 3 baghete
- 10 bucati ciuperci mici sau 5 mari
- o conserva porumb dulce Sunfood
- o lingura smantana
- bucati de friptura (mie mi-au ramas si le-am adaugat la aceasta compozitie)
- sunca cateva felii (sau salam cu sunca )
- 2 oua
- 150 gr cascaval ras
- sare si piper
Mod de preparare
Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si cascavalul ras (se lasa putin pentru ornare). Se amesteca toate bine si cu o lingura, se umplu baghetele, se adauga deasupra putin cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc, cam 20 de minute.
Se servesc calde alaturi de o cafea aromata dimineata sau un ceai cald seara .
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|