Ingrediente
- 500 g faina
- 3 linguri lapte praf
- 1 lingura de zahar
- 1 lingurita de sare
- 70 ml ulei masline(este grozav in aluaturi)
- 240 ml apa calduta
- 15 g drojdie proaspata
Umplutura:
- 180-200 g sunca taiata foarte fin
- 150 g cascaval ras
- 1 ou pt uns
Mod de preparare
Se framanta bine faina ,laptele praf,sarea apoi se pune apa calduta dizolvata cu drojdia , zaharul si uleiul si se framanta bine apoi se lasa la dospit(eu le pun in masina de paine)
Dupa ce a dospit se imparte in 6 parti si se intinde cate o foaie care se unge cu putin ou batut apoi se pune sunca si cascaval ,dupa care se dau spre interior capetele apoi se ruleaza si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei .
Dupa ce sunt pregatite toate 6 baghetele se ung cu ou si se pun la cuptor pentru 20 minute la 150 grade pana se rumenesc frumos
La mine a mers mai usor ,ca am avut ajutoare...........
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|