Baigli cu nuca

Postat de Nadyne in Dulciuri
27 Oct 2016 | 17082 vizualizari

     Baigli, saviecuta, cozonac banatean sau unguresc...oricum i s-ar spune este delicios, aromat si plin de nuca. Am primit reprosuri de-a lungul timpului in privinta cantitatii de umplutura, ca este prea multa. Insa, niciodata nu o sa-l pregatesc altfel decat cu multa, excesiva si exagerata crema de nuca. 

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 28.10.2016, 09:14
Si mie tot cu multa crema de nuca imi place Foarte bun si frumos ti-a iesit!
la 02.11.2016, 09:05
Minunat cozonacul tau
Cat de bun e cu umplutura multa si foaie subtire dar pufoasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking