Baigli cu nuca

Postat de Nadyne in Dulciuri
27 Oct 2016 | 17185 vizualizari

     Baigli, saviecuta, cozonac banatean sau unguresc...oricum i s-ar spune este delicios, aromat si plin de nuca. Am primit reprosuri de-a lungul timpului in privinta cantitatii de umplutura, ca este prea multa. Insa, niciodata nu o sa-l pregatesc altfel decat cu multa, excesiva si exagerata crema de nuca. 

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 27.10.2016, 04:42
Felicitari Nadyne Prefer baigli . Chiar dau cozonacul la o parte pentru el Si chiar asa trebuie sa fie cu excesiva umplutura
la 27.10.2016, 06:14
Exact cum îmi place
la 27.10.2016, 06:34
ce apetisant este!
la 27.10.2016, 06:37
Ar fi dragut sa modifici tipul scrisului la modul de preparare, apare un scris marunt,aproape imposibil de citit
la 27.10.2016, 07:31
Îl ador!
la 27.10.2016, 07:49
bunnnn!!!
la 27.10.2016, 08:43
Exact așa îmi place și mie, cu crema exagerat de multa! Yummy!
la 27.10.2016, 08:43
Si eu vreau yamii
la 27.10.2016, 08:48
bun bun
la 27.10.2016, 09:07
la 27.10.2016, 09:32
la 27.10.2016, 11:10
la 27.10.2016, 15:46
la 27.10.2016, 20:07
Mie sa stii ca imi place mult ca are multa umplutura de nuca, deci eu nu iti reprosez!
la 28.10.2016, 06:40
Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking