Baigli cu varză călită

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2014 | 6228 vizualizari

A trebuit să mă decid cum voi denumi acest aperitiv minunat, sincer a fost mai greu decât l-am preparat. Între ruladă cu varză sau cozonac cu varză, am ales varianta intermediară baigli cu varză ;) De fapt baigli, e cozonacul unguresc ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 10.11.2014, 19:52
Maricica super buna
la 10.11.2014, 19:53
super idee! tare mult imi plac varzarile, dar asa, coapte n-am facut
la 10.11.2014, 19:53
la 10.11.2014, 19:53
Ina, sunt dacă pot spune așa, mai sănătoase
la 10.11.2014, 19:58
Deja intreceti masura imi ploua in gura de pofta:o numai bunatati
la 10.11.2014, 20:00
Buna
la 10.11.2014, 20:22
Ce fain arată
la 10.11.2014, 20:41
ce nume bun le-ai gasit
la 10.11.2014, 20:44
Tare fain!
la 10.11.2014, 20:51
Miti
la 10.11.2014, 20:51
Inovația și creativitatea sunt noile mele puncte forte
la 10.11.2014, 21:04
la 10.11.2014, 21:08
Ce faine sunt! Super!
la 10.11.2014, 21:26
Asta-mi place!
la 10.11.2014, 21:37
), de când am postat și pe FB rețeta s-a făcut coadă în bucătărie )( așa au aflat și Zmeii ce se află sub învelișul acoperit din belșug cu semințe) Până mâine sigur dispare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking