Baiț pentru carne de friptură(la cuptor sau grătar)

Postat de Zamfira in Mancaruri cu carne
18 Oct 2015 | 12842 vizualizari

Am adus o rețetă de friptură atât de bună și are la bază o metodă atât de simplă dar foarte importantă în modul de pregătire a cărnii. Există mai multe feluri de a prepara carnea: – fierberea prin expansiune: fierberea în apă, fierberea înăbuşită în vapori; – fierberea prin concentrare: expunerea la foc descoperit la grătar sau la frigare, frigerea sau prăjirea într-un corp gras. Toate sunt gustoase și sigur aveți o rețetă preferată prin aceste metode de preparare a cărnii. Varianta mea, preferata mea este prepararea cărnii cu ajutorul baițului sau al marinării așa cum se mai cheamă în anumite zone ale țării. Vă voi prezenta o rețetă de baiț, care poate fi valabilă, potrivită pentru mai multe tipuri de carne.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 18.10.2015, 19:15
Un amestec foarte bun!
la 18.10.2015, 20:47
Asa e Rocsi!
la 18.10.2015, 20:47
la 18.10.2015, 20:49
Daniela, Motan, multumesc!!!
la 19.10.2015, 08:24
Cum arata.....
la 21.10.2015, 23:07
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking