Baiț pentru carne de friptură(la cuptor sau grătar)
Postat de Zamfira in Mancaruri cu carne 18 Oct 2015 | 12842 vizualizari
Am adus o rețetă de friptură atât de bună și are la bază o metodă atât de simplă dar foarte importantă în modul de pregătire a cărnii. Există mai multe feluri de a prepara carnea:
– fierberea prin expansiune: fierberea în apă, fierberea înăbuşită în vapori;
– fierberea prin concentrare: expunerea la foc descoperit la grătar sau la frigare, frigerea sau prăjirea într-un corp gras.
Toate sunt gustoase și sigur aveți o rețetă preferată prin aceste metode de preparare a cărnii.
Varianta mea, preferata mea este prepararea cărnii cu ajutorul baițului sau al marinării așa cum se mai cheamă în anumite zone ale țării. Vă voi prezenta o rețetă de baiț, care poate fi valabilă, potrivită pentru mai multe tipuri de carne.
Inapoi la reteta
|