Balmos la ceaun

Postat de mimmi in Aperitive / Garnituri
29 Mai 2011 | 9432 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.05.2011, 19:04
n-am mancat niciodata...tre sa fie bun cred ca e specific unei regiuni, nu?
la 29.05.2011, 19:09
Ooooooooo ce-mi place balmosul,dar nu prea reusim sa obtinem jintuiala mie-mi place cu rosii
la 29.05.2011, 19:32
Ce dor mi-e de un balmos
la 29.05.2011, 21:26
Cred ca e grozav
la 29.05.2011, 21:51
place
la 29.05.2011, 23:25
e super bun
la 30.05.2011, 09:25
la 30.05.2011, 09:28
la 30.05.2011, 10:39
bun bun
la 30.05.2011, 14:45
interesant nu am mancat niciodata dar cred ca este senzational
la 30.05.2011, 15:20
la 30.05.2011, 19:35
dar jantita cum se face?
la 31.05.2011, 20:07
deyutzky:Nu stiu daca e specific unei regiuni anume,in general unde sunt oi se face si balmos
Diaconita : La noi se mananca cu salata,dar si cu rosii cred ca mi-ar placea
Fetelor,cand aveti ocazia va sfatuiesc sa-l incercati ca e foarte bun !!
Pop Valentin jintuiala este ,zerul rezultat dupa separarea casului din laptele de oaie !
la 18.06.2012, 21:59
nu am mai mancat de multi ani ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking