Balmos la ceaun

Postat de mimmi in Aperitive / Garnituri
29 Mai 2011 | 9407 vizualizari
Balmos la ceaun

Ingrediente

  • 4 l jintuiala,
  • 200 g cas de oaie,
  • 750 g faina malai,
  • sare,
  • 1 lingura untura

Mod de preparare

Se pune in ceaun o lingura de untura dupa care adaugam jintuaia si lasam la fiert. Cand da in clocot se adauga bucatele mici de cas si lasam sa fiarba pana se topesc moment in care adaugam sare dupa gust si faina in ploaie si mestecam intr-una pentru a nu se forma cocoloase. Se lasa sa fiarba cca 20 de minute. Se serveste cu salata verde.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Balmos la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Postat de mirela0911

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Postat de simona72

Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Pentru aluat: eu am folosit un robot de bucatarie pentru a face aluatul. Mie mi se pare modul cel mai simplu si mai usor pentru a face un pâteu briseé, chiar daca pentru unii pare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2011, 19:04
n-am mancat niciodata...tre sa fie bun cred ca e specific unei regiuni, nu?
la 29.05.2011, 19:09
Ooooooooo ce-mi place balmosul,dar nu prea reusim sa obtinem jintuiala mie-mi place cu rosii
la 29.05.2011, 19:32
Ce dor mi-e de un balmos
la 29.05.2011, 21:26
Cred ca e grozav
la 29.05.2011, 21:51
place

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking