Ingrediente
- Ingrediente Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval
- 1 foaie de aluat de pizza
- 4-5 linguri de maioneză
- cateva felii de suncă presată
- cașcaval
- 1 ou
- susan
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:
Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.
Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.
Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.
Ungeți cu ou bătut și presărați susan.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.
Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.
Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|