Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2024 | 794 vizualizari

Ce spuneti de o gustare super buna si rapida? Daca vrei sa prepari Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval, iata ingredientele de care ai nevoie: aluat pizza, sunca, casvacal, ou si maioneza.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval
  • 1 foaie de aluat de pizza
  • 4-5 linguri de maioneză
  • cateva felii de suncă presată
  • cașcaval
  • 1 ou
  • susan

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval:

Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt, apoi ungeti cu maioneză.

Adăugați felii de cascaval pe toată suprafața aluatului și așezați sunca presată deasupra. Acoperiți cu cea de-a doua jumătate de aluat.

Cu un cuțit bine ascuțit, portionați în pătrățele înainte de a introduce în cuptor.

Ungeți cu ou bătut și presărați susan.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.

Lăsați să se răcească puțin, apoi tăiați și așezați pe un platou.

Vezi si reteta de Saratele cu untura si unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua vopsite in vasul Zepter

Postat de panacris

Oua vopsite in vasul Zepter

Sita se așază deasupra vasului pregătit pentru fierbere. Se așază ouăle, degresate cu detergent de vase și clătite cu apă rece, în sită, unul câte unul. Se toarnă...

Citeste continuarea

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

Postat de panacris

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

Aluatul fraged se lasă la dezghețat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Verdețurile și legumele se spală, curăță, se toacă mărunt și apoi se călesc în ulei, fără...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2024, 10:23
la 16.03.2024, 11:47
Cred că sunt tare bune... Și cred că voi încerca rețeta, într-o zi...
la 16.03.2024, 19:19
la 16.03.2024, 21:20
Si rapid si gustos.
la 17.03.2024, 13:47

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking