Banane pe bat

Postat de mikidaniro in Dulciuri
9 Apr 2012 | 4082 vizualizari
Banane pe bat

Nu-i asa ca va e dor de inghetata?Mie imi este:),iar pitica mea e topita dupa inghetata.Nu cred ca este copil caruia sa nu ii placa inghetata,iar daca putem face in casa ceva rapid,de ce nu?Aceste banane le fac cand vrem o inghetata rapida:)

Ingrediente

  • 2 banane
  • 100g ciocolata (eu am pus 50g amaruie si 50 g cu lapte)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura nuca de cocos rasa
  • 1 mana de nuci tocate marunt
  • scobitori sau bete pt frigarui

Mod de preparare

Taiem bananele felii de 2 cm,punem fiecare bucata pe cate o scobitoare,le pun pe o tava si le punem in congelator pana ingheata.Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu uleiul.Scufundam bananele in ciocolata,le dam jumatate prin nuca,jumatate prin nuca de cocos  si le punem inapoi pe tava.

Ciocolata se va intari aproape instant.Se vor pastra in congelator pana in momentul in care le servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane pe bat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri cu fineti

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulouri cu fineti

Am pus 400 g faina intr-un vas incapator pentru framantare. Am incalzit laptele, am adaugat zaharul in lapte si am amestecat pana s-a topit. Am adaugat si dojdia uscata in lapte omogenizand....

Citeste continuarea

Prajitura cu prune si mac

Postat de comanligia

Prajitura cu prune si mac

Amesteci drojdia cu 3 linguri de lapte caldut si o lingurita de zahar si le lasi 30 minute sa dospeasca. In acest timp,topesti 1/2 din cantitatea de margarina in 100 ml lapte,o iei de pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2012, 18:57
vreau si eu tare bune
la 09.04.2012, 19:03
super
la 09.04.2012, 19:05
fain arata
la 09.04.2012, 19:14
oana,te-as servi cu pIacere,dar nu mai am,a avut pitica grija de asta
timea
sufletista ,va muItumesc
la 09.04.2012, 19:18
Super!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking