la 11.10.2010, 16:50 ce chestie...pacat ca nu am citit mai repede...aveam niste banane in frigider de ceva vreme, dar tocmai am facut un desert cu ele...pacat, mi-ar fi palcut s aincerc si asa...data viitoare sigur!
la 11.10.2010, 17:05 interesanta ideea....si merita sa incerc ca arata bine
la 11.10.2010, 17:10 Maria Luminita Ada data viitoare
la 11.10.2010, 17:38 foarte tare...
la 11.10.2010, 23:19 vai ce-mi plac am mancat pentru prima oara la restaurant chinezesc erau intregi prajite cu miere au fost delicioase si o sa probez reteta ta ca am incercat odata si nu mi-au iesit ce pot pune in loc de amidon ca nu am
la 11.10.2010, 23:26 n-am papat niciodata, da-mi tu
la 12.10.2010, 00:00 Ionixule...nu e tare ma..e moale.
la 12.10.2010, 00:01 Lacramiora, poti pune faina. faci un aluat ca de clatite, putin mai gros.
la 12.10.2010, 00:03 Vai tu Gabi...n-ai mancat niciodata? FA-Ti! Hai ca-ti dau...asa pen' ca te cunosc.
la 12.10.2010, 19:13 mersi miha
la 12.10.2010, 19:17 deci babane bine coapte zici?am inteles
la 13.10.2010, 19:33 am facut si eu in seara asta.... le-am papat cu crema Finetti.....au fost delicioase.... multumesc , Miha....