Ingrediente
Pentru banutii de aluat:
- 120 g faina
- 120 ml lapte
- 2 oua
- 5 g drojdie uscata
- 50 g unt topit
- un praf de sare
Pasta de branza:
- 300 g crema de branza cu verdeturi
- o lingura cu smantana
- marar uscat si maruntit
Pentru decor:
Mod de preparare
Banutii de aluat:
Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30 minute, la loc cald.
Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporam in aluatul dospit.
Pornim Panini Maker si formam pe plita incinsa banuti de aluat, folosindu-ne de un posh. Punem capacul si coacem pana ce banutii devin aurii pe ambele parti (dureaza cca. 20-30 secunde).
Pasta de branza:
Mixam crema de branza cu mararul uscat (daca aveti verde e si mai bine) si smantana. O punem intr-un posh cu varf stea si decoram fiecare banut. Asezam deasupra bucati de somon afumat. Eu am presarat si frunzulite de marar uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|