Bavareza cu capsuni
Postat de comanligia in Torturi 31 Mar 2014 | 17346 vizualizari
Foarte racoros pentru o zi asa frumoasa de primavara,ador fructele rosii in orice anotimp si oricum ar fi ele preparate.
O zi buna si frumoasa sa aveti dragi bucatarasi :*
Inapoi la reteta
|
Comentarii (63)
la 31.03.2014, 13:08
Ce frumos arata!
la 31.03.2014, 13:09
semnata Ligia Coman (stilul tau de praji apetisante)
la 31.03.2014, 13:11
Ce bine arata !
la 31.03.2014, 13:23
Ce frumos!
la 31.03.2014, 13:26
e superb ador reteta asta
la 31.03.2014, 13:34
multumesc mult fetele
la 31.03.2014, 13:35
frumos
nu se poate coace blatul direct in forma rotunda???
la 31.03.2014, 13:35
Sylvia si eu,e departe de reteta si de gustul din boulangeriile de pe aici,mai bun in casa
la 31.03.2014, 13:40
ba si asa Motanel,dar am zis sa incerc si altfel ,asa a facut-o un bucatar frantuzoi si am respectat sa vad daca-mi iese la fel probabil el nu avea tava cu fund cu tot doar cercul si de asta
la 31.03.2014, 13:43
Ligia arata superb si cred ca e tare gustos
la 31.03.2014, 13:51
M-am prins! )))
la 31.03.2014, 13:52
da ca laptele batut
la 31.03.2014, 14:05
Arata senzational!
la 31.03.2014, 14:09
Minunat!!
COMENTEAZA