Bavareza cu ciocolata

Postat de Brindusa in Prajituri
9 Apr 2011 | 5809 vizualizari

Daca vrei un desert usor, cremos si parfumat, o Bavareza e ceea ce cauti.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 10.04.2011, 13:01
arata nemaipomenit
la 10.04.2011, 13:35
ce bine arata..nu am mai mancat niciodata...e ca o budinca?
la 10.04.2011, 14:42
ciocolatoasa
la 10.04.2011, 16:10
la 10.04.2011, 17:22
Woaw !!
la 10.04.2011, 17:54
Sint sigura ca este buna, usoara si repede de preparat, dar nimeni nu a observat ca este o nepotrivire intre lista ingredientelor si modul de preparare? La ingrediente este trecut 150 ml. frisca iar la preparare spune ca la crema de ciocolate sa se adauge smintina. Poate trebuie trecut la ingrediente 150 ml. smintina dulce pentru frisca, batuta si apoi adaugata la compozitie?
la 10.04.2011, 17:57
buna buna bavareza
la 10.04.2011, 18:04
la 10.04.2011, 19:05
n-am papat niciodata.....dar cred ca e delicioasa..... arata bine.....
la 10.04.2011, 19:57
Sandie, ai dreptate. Am gresit, pentru ca eu fac frisca din smantana. Cum fiecare face frisca in diferite alte feluri, nu am precizat acest lucru. Voi modifica in finalul retetei: in loc de smantana, o sa scriu frisca
Oricum, fetele care au comentat au inteles despre ce e vorba.
la 10.04.2011, 20:02
Rocsi, e mai spumoasa decat budinca. In budinca nu se pun si albusurile.
la 11.04.2011, 08:19
buna buna
la 18.04.2011, 16:02
tot am auzit in ultima vreme de bavareza...nici nu stiam ce este...eh acu am vazut pare buna..intr-adevar e racoritoare!!!
la 01.06.2011, 10:52
o portie si la mn

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking