Bavarois de somon si avocado
Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri 23 Noi 2013 | 7479 vizualizari
cu riscul sa fiu criticata pastrez aceasta denumire pentru ca nici nu cred ca exista traducere in romana. Bavarois este o prajitura de inspiratie elvetiana, de aceasta forma facuta adesea pe o baza solida subtire, care are in compozitie mereu un mousse de fructe legat cu gelatina, poate sa contina si alcool, caramel sau alte arome in compozitie. Forma acesteia a fost preluata si in bucataria sarata si denumirea pastrata astfel incat intalnim in ziua de azi atat bavarois dulce cat si bavarois sarat.
Aceasta reteta face parte dintr-o serie de antreuri mai festive dar usor de realizat. O sa pregatesc si cateva retete mai festive in asteptarea Sarbatorilor de iarna.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 24.11.2013, 19:30
Rafinament! bravo!
la 24.11.2013, 22:40
Gust si eleganta
la 25.11.2013, 12:15
la favorite cu ea , tare buna trebuie sa fie
la 25.11.2013, 12:30
ma bucur ca va place reteta , multumesc de laude !
la 25.11.2013, 18:43
Nu zic decat ca arata tare bine
la 27.11.2013, 02:52
Super
la 27.11.2013, 16:20
Apreciez si eu preparatul tau, in primul rand pentru ca arata minunat! In al doilea rand, combinatia de legume si cu somon afumat mi se pare tare interesanta...
la 23.12.2013, 18:38
ma bucur ca va place o sa il fac si eu de Craciun la una dintre mese pentru ca este un antreu delicios si simplu !
la 23.12.2013, 18:42
Am favorizat-o acum,sa o fac si euCraciun Fericit,fata frumoasa si talentata
la 31.12.2013, 06:40
Foarte reusit si bun! Bravo !
la 06.01.2014, 19:54
favorite
la 09.01.2014, 15:08
eu l-am facut si de revelion in formula minibavarois
la 08.05.2014, 13:37
minunat
COMENTEAZA