"Beef Wellington" vegetarian

Postat de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri
31 Oct 2011 | 5874 vizualizari

... adica lipseste tocmai "beef"-ul din poveste si este inlocuit de ciuperci. Se aseamana putin - in special la modalitatea de asamblare (aici referindu-ma si la rabdarea si dexteritatea aferenta) - cu "painicile" cu ciuperci si pui (acelea au in schimb un buchet de arome mai "stufos") . Sunt foarte gustoase atat calde cat si reci, se pot lua cu usurinta la pachet, si se potrivesc in orice moment al zilei. Atata numai, atentie la branza pe care o folosesti! Daca nu iti place cea cu mucegai, poti opta pentru felii subtiri de mozzarella. Daca totusi doresti sa pastrezi reteta ca atare, foloseste o branza cu mucegai pe care ai mai incercat-o si precis iti place.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 31.10.2011, 22:15
bun bun
la 31.10.2011, 22:31
imi plac dar as inlocui branza cu mucegai
la 01.11.2011, 08:07
place
la 01.11.2011, 08:13
excelente..prefer cu mozzarela insa
la 01.11.2011, 10:41
ce frumos!!!
la 01.11.2011, 13:30
Rumenite si gustoase
la 01.11.2011, 13:45
la 01.11.2011, 14:21
arata minunat
la 01.11.2011, 16:34
la 02.11.2011, 13:29
Super bun am pus reteta la favorite
la 03.11.2011, 07:17
la 04.11.2011, 16:06
Nu stiu cum de am ratat reteta aceasta, pare tare buna!
la 24.07.2012, 12:46
la 05.01.2020, 22:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking