Ingrediente
- 250 g zahar pudra
- 4 albusuri
- 1 lingurita otet
- un praf de sare
Mod de preparare
Bate albusurile bine impreuna cu zaharul folosind un mixer. Zaharul se adauga treptat in timp ce bati albusurile. Este la fel de important sa adaugi si putin otet sau zeama de lamaie, pentru ca aciditatea ajuta albusurile sa ramane cremoase si sa nu se separe in timp ce le mixezi. Te opresti din mixat atunci cand albusurile devin o spuma tare si lucioasa.
Imparte albusurile in mai multe castroane si coloreaza-le dupa bunul plac. Eu am vrut sa le fac multicolore asa ca folosind o scobitoare am colorat interiorul pungii asa cum se poate vedea in poza.
Folosind un pos si un capat rotund, le asezati pe tava si bagati la cuptor. Eu le-am decorat si cu niste bombonele, ca sa fie mai dragalase :) Ideala ar fi o temperatura de 110 grade. Le tineti pana cand se intaresc si usuca bine
Atat de simplu este! Pofta mare va doresc si sper sa le incercati :) Va veti distra mult decorandu-le si facandu-le in diferite forme!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele de casa rasucite si colorate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|