Biban de mare in crusta de sare si ierburi aromatice

Postat de Bucataras in Peste
23 Noi 2020 | 4693 vizualizari

Bibanul de mare este un peste foarte gustos, cu putine oase si carnea dulce.  L-am pregatit  intr-o crusta de sare amestecata cu ierburi din gradina proprie si vin alb si l-am servit cu salata verde, broccoli si morcovi trasi putin in unt. Fiind copt in crusta de sare, carnea bibanului a ramas suculenta, si-a pastrat foarte bine gustul si nu e sarat deloc. Neaparat trebuie sa incercati reteta. Haideti sa vedeti cum am pregatit bibanul in crusta de sare si ierburi aromatice.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 23.11.2020, 22:18
la 23.11.2020, 22:35
Foarte bun!
la 23.11.2020, 22:43
Prezenta !!!!
la 23.11.2020, 22:54
Hmmm! Nu refuzam peste!
la 23.11.2020, 22:54
la 23.11.2020, 23:07
Pfff... Ce bunaciune!
la 24.11.2020, 10:36
Delicios!
la 24.11.2020, 15:37
la 24.11.2020, 18:18
Savurosss! Să vezi cum iese puiul preparat în acelși mod
la 24.11.2020, 19:11
la 24.11.2020, 20:18
la 24.11.2020, 22:57
foarte bun
la 25.11.2020, 09:35
Super!
la 26.11.2020, 19:43
Deliciu!
la 30.11.2020, 21:34
Asa il prepar si eu si iese senzational!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking