Biban de mare in crusta de sare si ierburi aromatice
Postat de Bucataras in Peste 23 Noi 2020 | 4693 vizualizari
Bibanul de mare este un peste foarte gustos, cu putine oase si carnea dulce. L-am pregatit intr-o crusta de sare amestecata cu ierburi din gradina proprie si vin alb si l-am servit cu salata verde, broccoli si morcovi trasi putin in unt.
Fiind copt in crusta de sare, carnea bibanului a ramas suculenta, si-a pastrat foarte bine gustul si nu e sarat deloc. Neaparat trebuie sa incercati reteta.
Haideti sa vedeti cum am pregatit bibanul in crusta de sare si ierburi aromatice.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 23.11.2020, 22:35
Foarte bun!
la 23.11.2020, 22:43
Prezenta !!!!
la 23.11.2020, 22:54
Hmmm! Nu refuzam peste!
la 23.11.2020, 22:54
la 23.11.2020, 23:07
Pfff... Ce bunaciune!
la 24.11.2020, 10:36
Delicios!
la 24.11.2020, 15:37
la 24.11.2020, 18:18
Savurosss! Să vezi cum iese puiul preparat în acelși mod
la 24.11.2020, 19:11
la 24.11.2020, 20:18
la 24.11.2020, 22:57
foarte bun
la 25.11.2020, 09:35
Super!
la 26.11.2020, 19:43
Deliciu!
la 30.11.2020, 21:34
Asa il prepar si eu si iese senzational!
COMENTEAZA