Ingrediente
- 2 buc biban de mare
- 100 g portocale
- 40 g rodii
- sare
- piper
- usturoi
- lamaie
- cimbru
- maghiran
Mod de preparare
Incepem cu pestele, il curatam, il taiem in doua, scoatem maruntaiele si oasele. Spalam bine si-l punem la scurs.
Taiem felii portocala, scoatem boabele de la rodie.
Luam pestele, il saram si-l piperam inauntru, adaugam cimbru, maghiran, felii de portocala si boabele de rodie. Adaugam si usturoiul.
Luam doua bucati de hartie de cuptor in care invelim pestele, in una cate un peste.
Luam alte doua bucati de hartie de aluminiu in care invelim pestele (deja invelit in hartie de cuptor).
Punem pe o placa si bagam la cuptor, la 200° C, cam 25-30 minute.
Se serveste cald, cu lamaie si cu cartofi noi :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|