Ingrediente
- 1 biban de mare de 800 gr circa
- 3-4 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- oregano dupa gust
- patrunjel verde
- rosii cherry(eu am pus la ochi) vreo 300-400 gr
- 1 pahar cu vin alb
- 1/2 pahar cu apa
- sare,piper
Mod de preparare
Spalam pestele si il curatam.
Taiem ceapa julienne,rosiile in 4,cateii de usturoi ii facem in 2 si patrunjelul il tocam marunt.
Luam o tava incapatoare si o ungem cu ulei de masline,apoi asezam pestele si punem ceapa,usturoiul,rosiile,oregano,sare,piper,vinul alb si apa,dupa care dam la cuptorul incins la 180° timp de 40-45 de minute(din cand in cand miscam tava sa si cu o lingura punem sosulet peste peste).
Cu 5 minute inainte de a-l scoate din cuptor punem patrunjelul.
Servim cald cu sosul format in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor(2)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|