Bilute de post tavalite in cocos

Postat de papabundetot in Dulciuri
16 Iun 2013 | 3743 vizualizari
Bilute de post tavalite in cocos

Atunci cand e prea cald si nu vrei sa pornesti focul,sau daca tineti post si totusi aveti pofta de ceva dulce,va recomand cu mare incredere acest desert,foarte simplu de preparat si extrem de gustos.

Ingrediente

  • 250 gr miez de nuca
  • 150 gr curmale
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr ulei de cocos.

Mod de preparare

In 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat la blender,s-a format asa ca o pasta,peste care am adaugat ulei de cocos,am amestecat si apoi am luat cate putin si am format bilute din acest amestec pe care le-am trecut apoi prin nuca de cocos maruntita.

Atat! Foarte simplu,delicios si as indrazni sa spun si sanatos tinand cont de ingrediente…ce spuneti?! Merita incercat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de post tavalite in cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cozonac cu branza dulce si stafide, cu Green Sugar

Postat de mirela0911

Cozonac cu branza dulce si stafide, cu Green Sugar

Se prepara mai intai maiaua din 200 ml lapte caldut, 1 lgt Green Sugar, 1 lg faina si drojdia proaspata zdrobita. Se amesteca si se lasa deoparte sa dospeasca. Intr-un bol se cerne faina, se...

Citeste continuarea

Prajitura cu miere de albine

Postat de mon

Prajitura cu miere de albine

Foi:Zaharul,mierea,si margarina se pun la foc mic pana se topeste zaharul,se ia de pe foc si se lasa putin la racit.Faina o cernem cu bicarbonatul apoi o daugam putin cate putin in compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2013, 12:21
la 16.06.2013, 12:34
la 16.06.2013, 14:34
la 16.06.2013, 20:32
Delicioase!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking