Biscotti cu alune si ciocolata

Postat de LauraA in Prajituri
24 Ian 2011 | 6781 vizualizari

Biscotti sunt un tip de biscuiti italieni copti de doua ori. Datorita consistentei mai dure, se conserva pentru lungi perioade de timp in cutii de metal sau borcane inchise ermetic. Astazi va prezint una dintre zecile de variante, cu alune si ciocolata. Sunt extraordinar de buni, mai ales daca ii serviti langa o cafea fierbinte, ceai sau lapte.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 27.01.2011, 21:31
Lilik draga mea, cantuccini sau biscotti di Prato sunt traditional facuti cu migdale. Nu intra in compozitie ciocolata sau cacao. Sunt unul dintre dulciurile de frunte ale Toscanei si se servesc de obicei alaturi de Vin santo. Sunt excelenti!!
Te pup!
la 04.02.2011, 22:30
bun venit!...
la 19.02.2011, 19:27
am zis ca incerc reteta si acum sunt la lucru! am sa revin cu impresii maine!
la 22.02.2011, 09:13
au iesit perfecti!
la 22.02.2011, 09:16
minunati.................

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking