Biscotti cu ciocolata si migdale
Postat de Brindusa in Prajituri 27 Ian 2010 | 4000 vizualizari
Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 27.01.2010, 20:42
scuzati prezentarea, dar uitasem sa le fac poza, iar asta este facuta cand erau deja impachetati sa fie transportati.
la 27.01.2010, 20:58
Ce buni trebuie sa fie... ii fac!
la 28.01.2010, 21:49
felicitari ,pt.ca ai reusit sa faci in desert care sa se pastreze mai mult timp!
la 28.01.2010, 22:00
Teo, ei se pot pastra mai mult timp, dar cine spune ca asta s-a intamplat si la mine?
la 28.01.2010, 22:36
Excelent arata imi place si prezentarea, mai tare mi-ar face placere sa ii si gust
la 30.01.2010, 21:10
Iamii, tare buni trebuie sa fie!!!
COMENTEAZA