Ingrediente
- 375 g faina
- 40 g cacao
- 1 lingurita praf de copt
- 230 g zahar
- 4 oua
- 200 g migdale decojite si tocate grosier
- 150 g ciocolata amaruie taiata nu foarte fin
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava pune foaie de copt.
Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.
Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.
In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.
Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.
Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|