Biscotti cu migdale

Postat de RuxyRux in Dulciuri
5 Ian 2011 | 3453 vizualizari
Biscotti cu migdale

Crocanti, cu o forma lunga si curbata plini de bucati de migdale acesti biscotii sunt incredibil de buni mai ales daca sunt cufundati in ciocolata...sunt serviti la sarbatori, in ocazii speciale sau la ceaiul de la ora 5...

Ingrediente

  •   145 gr migdale
  • 5 gr praf copt
  • un praf sare
  • 260 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 oua mari
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de migdale  

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti alunele la copt 8-10 minute. Zdrobiti-le apoi in  bucati mari.

2. Intr-un bol bateti ouale si esentele impreuna. lasati deoparte.

3. Faina, zaharul, praful de copt si sarea amestecati-le putin ( 30 sec)la mixer.

4.  Adaugati putin cate putin oul si apoi migdalele bucati in doua transe.

5. Transferati aluatul pe o suprafata infainata si apoi formati un rulou lung de 35 cm si inalt de 8-10 cm.

6. Puneti aluatul pe o hartie de copt  si coaceti la 150 grade pentru 30 de min. Scoateti pe un gratar lasati la racit 10 minute apoi cu un cutit fara zimti taiati felii si asezati-le pe o hartie de copt. Dati pentru zece minute la 150 grade la copt, scoateti  si intoarceti pe partea cealalta, si dati inca zece minute la cuptor.

Raciti complet.

7. La beau marin topiti doua ciocolate negre impreuna cu doua lingurite unt . Inmuiati biscotti in ciocolata doar pana la un sfert din lungime.

Serviti cu placere....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Retete similare

Reteta de biscotti italienesti

Postat de mirela0911

Reteta de biscotti italienesti

Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale,...

Citeste continuarea

Desert biscotti cu fructe uscate

Postat de privatelaura

Desert biscotti cu fructe uscate

Se preincalzeste cuptorul, la 170 grade C. Intr-un vas, se mixeaza ouale, sarea si indulcitorul. Se adauga lichiorul de migdale. Daca nu va place aroma, nu folositi. Eu o ador. Faina se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2011, 16:43
miam sunt prima revin ptr furci
la 05.01.2011, 16:45
Liguta scumpa mea...multumesc de intampinare!!!!
la 05.01.2011, 16:58
ce delicioase si frumoase sunt
la 05.01.2011, 17:00
Multumesc Cris
la 05.01.2011, 17:03
mmm...............tare frumosi...........

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking