Ingrediente
- Ingrediente:
- două căni cu fulgi de cereale integrale ( ovăz, orz, secară )
- o ceașcă cu fulgi de nucă de cocos
- două linguri cu semințe de susan alb
- două linguri cu semințe de susan negru
- 100 g nuci tocate grosier
- 50 g merișoare deshidratate
- două ouă
- două linguri cu unt topit
- două linguri cu miere
- o lingură cu zahăr brut
Mod de preparare
Rețeta este foarte ușoară, astfel că toate ingredientele se amestecă împreună într-n vas încăpător. Compoziția este ușor ”sfarâmicioasă”, deci nu vă speriați dacă nu se leagă ca și un aluat frământat.
Am tapetat o tavă cu hârtie de copt și am început să montez compoziția cu ajutorul unei forme pentru fursecuri.
Am copt biscuiții timp de 6 minute la 200 de grade în cuptorul preîncălzit. Recomand, totuși, să urmăriți coacerea deoarece în funcție de puterea cuptorului timpul de coacere poate varia. Am obținut 30 de biscuiți.
I-am lăsat să se răcească complet înainte de a-i servi. Sunt aromați și ușor crocanți.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți crocanți din cereale integrale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|