Ingrediente
- 2 banane
- 130 g zahar
- 125 ml ulei
- 300 g faina
- 10 g praf de copt
- un varf lingurita sare
- 1 lingurita scortisoara
- 50 g nuca de cocos
- suc de lamaie
Mod de preparare
Bananele le stropim cu zeama de lamaie si le amestecam cu zaharul si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam amestecul de faina peste banane si omogenizam bine. Punem deasupra si nuca de cocos si o incorporam cu ajutorul unei spatule.
Aluatul obtinut va fi lipicios, asa ca vom forma biscuitii cu mainile unse cu ulei. Asezam biscuitii intr-o tava, cu o oarecare distanta intre ei deoarece la copt acestia vor creste.
Coacem biscuitii in cuptorul preincins la 190 grade C, pentru 16-17 minute. Ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-un vas metalic.
Serviti cu placere!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu banane si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|