Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

Postat de andaoana in Vegan / Raw vegan
20 Oct 2017 | 14756 vizualizari
Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere

Biscuiti dietetici, dar foarte buni. Noua ne-au placut mult si sunt de incercat.   Sunt fara unt si trebuie manevrati cu grija cat sunt calzi pentru ca riscam sa ii rupem.

Ingrediente

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1/2 cana fulgi cocos
  • 3 mere
  • scortisoara
  • 2 linguri seminte de canepa
  • zahar/indulcitor daca este cazul

Mod de preparare

In vasul robotului punem fulgi de ovaz si fulgi de cocos. Pornim robotul si lasam sa se marunteasca totul ca sa ajunga ca si o faina de malai.

Adaugam semintele de canepa, merele curatate de coaja,seminte si scortisoara si pornim din nou robotul.

O sa obtinem un amestec umed pe care il putem modela cum dorim.

 Gustati din el (este foarte bun) si adaugati zahar sau indulcitor daca considerati ca trebuie.

Pregatim o tava de copt pe care punem hartie cerata si formam biscuitii asezandu-i pe rand in tava. Punem tava in cuptorul incins la 180 grade C, pana se rumenesc usor. Daca nu sunt copti cat trebuie, se vor altera rapid, dar sunt foarte buni la gust.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si mere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu mere

Postat de Meea

Cheesecake cu mere

           Punem biscuiti in blender si ii maruntim bine bine.  Apoi amestecam biscuitii cu untul topit si zaharul. Trebuie sa obtineti o...

Citeste continuarea

Desert "Vesel si colorat"

Postat de simona72

Desert "Vesel si colorat"

Pentru acest desert ne pregatim cu o tava mare de chec. Imbracam tava si marginile ei cu folie alimentara. Pt stratul 1: pt ca robotul meu s-a stricat am folosit mojarul...asa ca, am pisat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2017, 14:04
Interesant! N-am făcut nimic cu fulgi de ovăz, dar cred că merită să încerc. Oricum, ce-ai făcut tu aici arată foarte bine!
la 20.10.2017, 14:31
la 20.10.2017, 14:36
Foarte buni!
la 20.10.2017, 15:16
Aici nu ma bag ca e cu furaje...
la 20.10.2017, 16:02
Ia sa fur vreo doi

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking