Biscuiti cu Nutella

Postat de nadea68 in Dulciuri
7 Dec 2014 | 4644 vizualizari
Biscuiti cu Nutella

O reteta simpla si foarte gustoasa...

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 50 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • zahar pudra 
  • nutella

Mod de preparare

Aluatul

Intr-un castron punem faina zaharul si untul taiat cubulete.Adaugam si in pic de sare.

Amestecam pana aluatul devine faramicios.Adugam ouale si framantam.

Cand totul este bine omogen ,aluatul il acoperim cu o folie alimentara si punem in frigider pentru o ora.

Dupa 1 ora scoatem aluatul il intindem pe masa de lucru si cu o forma rotunda decupam un numar egal se ,,cercuri,,.

Pe jumatate de ele punem o lingurita de nutella si acoperim cu cealalta jumatate de aluat.

Inchidem bine marginile .

Aprindem cuptorul la 180°.Pe o placa de cuptor,punem hartie pentru copt si asezam biscuiti nostri.

Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana vedeti ca s-au rumenit deasupra.

Se scot,se lasa la racit si se dau cu pudra .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort 16 ani

Postat de mirela0911

Desert tort 16 ani

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Se adauga cele 2 lg de...

Citeste continuarea

Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)

Postat de deyutzky

Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)

Fursecuri: Punem intr-un vas toate ingredientele: faina, zaharul pudra, nuca macinata, untul si galbenusul, apoi le amestecam bine si incepem sa framantam un aluat care nu se lipeste de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2014, 11:41
O sa pun si poze cand compiuterul o sa- mi permita :-)
la 07.12.2014, 12:56
la 07.12.2014, 14:38
Uffffff, PC
la 07.12.2014, 17:53
cu greu da am reusit
la 08.12.2014, 09:02

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking