4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O reteta simpla si foarte gustoasa...
Ingrediente
Mod de preparareAluatul Intr-un castron punem faina zaharul si untul taiat cubulete.Adaugam si in pic de sare. Amestecam pana aluatul devine faramicios.Adugam ouale si framantam. Cand totul este bine omogen ,aluatul il acoperim cu o folie alimentara si punem in frigider pentru o ora. Dupa 1 ora scoatem aluatul il intindem pe masa de lucru si cu o forma rotunda decupam un numar egal se ,,cercuri,,. Pe jumatate de ele punem o lingurita de nutella si acoperim cu cealalta jumatate de aluat. Inchidem bine marginile . Aprindem cuptorul la 180°.Pe o placa de cuptor,punem hartie pentru copt si asezam biscuiti nostri. Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana vedeti ca s-au rumenit deasupra. Se scot,se lasa la racit si se dau cu pudra .
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mirela0911
Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Se adauga cele 2 lg de...
Citeste continuareaPostat de deyutzky
Fursecuri: Punem intr-un vas toate ingredientele: faina, zaharul pudra, nuca macinata, untul si galbenusul, apoi le amestecam bine si incepem sa framantam un aluat care nu se lipeste de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|