Biscuiti cu nutella

Postat de eumimi in Prajituri
9 Noi 2016 | 4404 vizualizari
Biscuiti cu nutella

Deliciosi, extrem de usor si de rapid de facut si ideali langa un pahar de lapte. V-am convins? Reteta am gasit-o pe site-ul lui Edith si am scris-o si aici - http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-ciocolata-2/

Ingrediente

  • 300 g nutella sau finetti
  • 150g faina
  • 1 ou

Mod de preparare

Punem nutella intr-un bol. Adaugam oul si faina si amestecam bine cu o spatula pana devine o pasta moale.

Formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam cu degetele. Trebuie sa lasam spatiu intre ele ca se vor „intinde” in tava si sa nu se lipeasca intre ele.

Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 8-9 minute, nu le lasati mai mult, apoi ii scoatem pe un platou si ii lasam la racit. Biscuitii sunt moi, dar dupa ce se racesc se vor mai intari.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort 16 ani

Postat de mirela0911

Desert tort 16 ani

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare apoi se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat. Se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Se adauga cele 2 lg de...

Citeste continuarea

Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)

Postat de deyutzky

Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)

Fursecuri: Punem intr-un vas toate ingredientele: faina, zaharul pudra, nuca macinata, untul si galbenusul, apoi le amestecam bine si incepem sa framantam un aluat care nu se lipeste de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2016, 22:53
Simpli si buni!
la 09.11.2016, 23:34
la 09.11.2016, 23:49
Deliciosi!
la 10.11.2016, 07:20
Multumesc!
la 10.11.2016, 08:22
Ce buni trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking