Biscuiti cu unt

Postat de Lia1 in Prajituri
29 Noi 2013 | 14556 vizualizari

Sarbatorile se apropie, se pot face din timp pentru Craciun pentru ca rezista mult timp, fara conditii speciale. Este bine sa avem o varianta de rezerva pentru cazul in care nu ne reuseste vreun preparat sau apar musafiri mai multi decat ne-am fi asteptat. Acesti biscuiti cu unt ii prezint in doua variante, o aceeasi reteta cu si fara nuca sau migdale (alune de padure, fructe confiate …). Cei albi sunt cu faina alba, cei aramii cu faina 650 si migdale macinate. Ambii la fel de fragezi, sfaramiciosi, iar sarea musai de pus grunjoasa ci nu fina pentru ca acesta este specificul biscuitilor cu unt. Cununita de zahar tos de pe margine este optionala dar, pentru Craciun, vor arata mai ca de sarbatoare, amintind de zapada. Reteta am selectat-o de pe blogul Marthei Stewart. Mai devreme sau mai tarziu as fi incercat cu siguranta sa prepar ceva si de acolo… Cum aveam in plan sa gatesc si niste biscuiti, cu prioritate am ales pe cei cu unt.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 30.11.2013, 11:04
la favo
la 30.11.2013, 13:03
excelenti!!!si eu am salvat reteta
la 30.11.2013, 13:45
Draga mea Lia...uite ca am aflat de la tine despre viata ei privata si despre faptul ca a facut inchisoare...chiar habar nu aveam...si sincera sa fiu chiar nici nu ma intereseaza intimitatea si tot ce tine de viata privata a vedetelor sau persoanelor publice...crede-ma ca stau departe de asa ceva si tocmai de aceea am incetat de multa vreme sa mai cumpar reviste de can-can etc...prefer sa citesc carti...intamplator am citit un interviu al Martei in care desfiinteaza fara drept de apel bloggeri culinari pe care ii desconsidera in ultimul hal si aproape ca-i trimite la gunoi...cum crezi ca as mai putea sa-mi doresc sa ii mai probez vreodata o reteta? Si daca ai sa o observi are un stil si-o ingamfare rar intalnite..." Daca faceti ca mine, o sa va iasa"...astfel de persoane pe mine ma fac sa stau departe....in rest nu am nimic cu nimeni si nu judec viata nimanui....insa cred cu tarie ca pe lumea asta mare, fiecare are un loc sub soare


uite ai aici si subiectul...

http://lostinsuburbia.com/2013/10/18/martha-stewart-and-the-case-of-the-not-so-expert-food-blogger/

http://www.latimes.com/food/dailydish/la-dd-martha-stewart-food-bloggers-20131017,0,4211575.story#axzz2m7zsnonO


uite ce frumos scrie despre bloggeri :


“Who are these bloggers? They’re not trained editors and writers at Vogue magazine. I mean, there are bloggers writing recipes that aren’t tested, that aren’t necessarily very good or are copies of everything that really good editors have created and done. Bloggers create kind of a popularity. But they are not the experts and we have to understand that.”


si asta e doar o particica din parerea ei de profesionista...care pe mine ma lasa rece....

in rest sa stii ca urmaresc cu placere expertii profesionisti, dar care inainte de toate nu uita sa fie oameni si de la care invat cu mare interes si pe care ii respect fara doar si poate


Zi frumoasa Lia
la 30.11.2013, 14:49
Minunati!
la 30.11.2013, 20:02
Bravo Lia!! Sunt grozavi!!
la 01.12.2013, 10:38
Ce-as rontai cativa!!
la 01.12.2013, 14:29
ce bine arata cred ca au un gust minunat
la 01.12.2013, 16:16
Ruxy, nu stiu mai mult decat o biografie pe scurt si ca a avut o ascensiune fulminanta asa cum numai la americani se poate.

Acu', daca mi-ai aratat, parca n-as mai gati de la ea ... noroc ca biscuitii sunt buni, o reteta clasica, aproape identici cu cei preparati de Laurici.

Bine ca e ea experta! [sic!] ... ce sa mai zic !?
..................................
Laurenta, ce m-ai speriat cu avatarul ala, ca nu stiam cine ma vizita
la 20.12.2018, 08:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking