Biscuiti de casa spritati - Spritz
Postat de ctlina in Dulciuri 29 Feb 2016 | 4510 vizualizari
Biscuitii sau fursecurile « spritz » sunt o veritabila institutie in Germania si in regiunea Lorraine din Franta.
Sunt la origine o specialitate austriaca preparata de obicei de sarbatorile de Craciun sau pentru a acompania cafeaua sau ceaiul.
Numele acestor fursecuri vine de la forma pe care o atasam fie la masina de tocat sau la robotul Kitchenaid fie la pistolul / presa pentru biscuiti.
M-am inspirat de la o reteta frantuzeasca facuta de celebrul patisier Pierre Hermé.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 29.02.2016, 20:19
Ce frumusei sunt! Vreau pentru dimineata la
la 29.02.2016, 20:41
Buni, foarte buni si ce bine arata!!!!
la 29.02.2016, 20:51
Imi plac foarte mult, sunt asa fini!
la 29.02.2016, 20:58
Cat de frumosi sunt!
la 29.02.2016, 21:06
Yamii, ce buni sunt!
la 01.03.2016, 07:40
deliciosi
la 01.03.2016, 09:39
buni!
la 01.03.2016, 10:59
foarte buni
la 01.03.2016, 19:29
Pai si maizena cand o pui?si daca nu am asa ceva?la ce foloseste?In asteptarea raspunsului,iti multumesc.Violeta
la 01.03.2016, 19:54
Incredibili!
la 01.03.2016, 19:57
Violeta....maizena este amidonul de porumb, se pune de regula pentru ca face aluatul mai pufos...il poti inlocui cu faina ....aceiasi cantitate( 30 gr.) cernuta de 3 ori printr-o sita fina....in principiu se pune o data cu faina...
la 02.03.2016, 08:54
multumesc Rux...raspunsul tau este perfect
Nuky- Amidonul de porumb este un aliat formidabil și pentru tot felul de produse de patiserie. Poți înlocui astfel o parte din făina pentru a obține o textură aerată și lejeră.
la 02.03.2016, 13:25
fragezi si buni ,o sa incerc si eu cu amidon
COMENTEAZA